Wat zijn wimperextentions

Goodbye Mascara...Hello lashes 

 

Wimperextentions laten zetten:

Bij het zetten van wimper extensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan uw eigen wimper(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig.

 

Levensduur:

De wimper extensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimper(s). Uw eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te laten voeren. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set Lashes is 100 minuten. Een Refill behandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

 

Voordelen van wimperextentions:

  • Mooie volle en lange wimpers
  • Natuurlijke uitstraling
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
  • Lengte, dikte en kleur aangepast aan uw wensen
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee
  • Blijven 2 maanden zitten. Voor een langdurig resultaat kunt u regelmatig uw wimper extensions laten op/bijvullen. Hierdoor heeft u altijd wimpers op de lengte die u wenst.
  • Kleur zorgt voor een oplichtend effect van het oogwit.
  • Gebruikt als aanvulling of als contrast passend bij de kleur van de ogen

 

Meest gestelde vragen:

Zijn wimperextensions veilig?
Ja! Wimperextensions zijn volkomen veilig mits ze door een professionele wimperstyliste worden aangebracht.

 

Doet een behandeling pijn?
Absoluut niet! Is dit wel zo dan wordt de behandeling niet goed uitgevoerd. Vaak is de behandeling zo comfortabel dat de cliënte in slaap valt.

 

Beschadigen extensions de eigen wimpers?
Nee. Niet als ze goed worden aangebracht. De eigen wimper kan gewoon vrij groeien en zal uitvallen na zijn groeicyclus waarna weer een nieuwe eigen wimper kan groeien.

 

Hoe lang blijven de extensions zitten?

Dat is per persoon verschillend. De gemiddelde groeicyclus van de natuurlijke wimper is 8 weken. Daarna zal de eigen wimper uitvallen en daarmee ook de extension. Deze cyclus verschilt per persoon. Ook zitten de eigen wimpers allemaal in verschillende fases van deze cyclus. Aangezien we 1 tot 4 wimpers per dag verliezen is het aan te raden om de set na een week of 3 op te vullen.

 

Kan ik de extensions zelf verwijderen?
Nee, dat is zeer af te raden. Hierdoor kan je de eigen wimpers beschadigen. Laat het altijd door een specialiste verwijderen. Met speciale remover kunnen de extensions binnen een paar minuten worden verwijderd.