One by one wimperextentions

One by one

De One by One methode zorgt voor een elegante en natuurlijke look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één enkele wimperextension geplaatst. Deze behandelmethode is het meest geschikt voor mensen die veel wimpers van zichzelf hebben, maar meer lengte willen creëren of voor mensen die een natuurlijke en volle uitstraling willen. Subtiel en chique zijn de kernwoorden van de One by One methode.

Volume

De Volume methode zorgt voor een volle en glamoureuze look! Per natuurlijke wimperhaar wordt één wimperextension geplaatst met maar liefst 3 wimperharen. Hierdoor worden je eigen natuurlijke wimpers verdriedubbeld! Volume wimperextensions hebben een waaierachtige vorm, die zorgt voor een intense en volle blik die niemand ontgaat. Is dit dan super extreem? Nee zeker niet, het moet natuurlijk wel bij je karakter passen. Vaak kiezen klanten die iets meer willen dan een natuurlijke look voor een Volume behandeling. Zij staan versteld van het resultaat dat te bereiken is met Volume methode. Betoverend en intrigerend zijn de kernwoorden van de Volume look.                                        Voorbeeld : bovenste foto One by One. Foto er onder Volume


Soorten wimperkrullen

Wimperextensions komen in allerlei soorten, vormen en maten. We maken gebruik van drie soorten wimperkrullen. De B Krul is perfect voor mensen met rechte of recht naar beneden staande wimpers. De C Krul de meest gekozen wimperkrul, die tussen de B en D Krul in zit en is perfect voor mensen die net iets meer willen, maar niet te opvallend. Door dat de wimperextension wat rechter, maar toch mooi gekruld is, zorgt het voor net dat beetje extra op een hele natuurlijke manier. De D Krul is de meest opvallende krul, en zorgt ervoor dat de aandacht meteen op jouw ogen wordt gericht. Gekrulde wimpers zijn geweldig voor het creëren van volume, zonder al te veel gewicht op de natuurlijke wimperhaar te plaatsen.


Voorbeeld van de C krul

Voorbeeld van de D krul

Soorten wimper lengtes en diktes

Wimperextensions hebben verschillende diktes en lengtes. Het is belangrijk om tijdens het kiezen van de dikte en lengte van de wimperextension, rekening te houden met je natuurlijke wimperharen. Hoe langer en dikker je eigen wimperharen zijn, hoe langer en dikker de wimperextensions geplaatst kunnen worden. Op zeer dunne en kortere wimpers, worden over het algemeen een fijnere en kortere wimperextensions geplaatst, om de eigen wimpers niet te zwaar belasten.

Wimperextension lengtes

Op de afbeelding zijn de verschillende lengtes van wimperextensions te zien. De kortste wimperextension die we hebben heeft een lengte van 7 mm en de langste een lengte van 16 mm. De gemiddelde wimperlengte van een persoon is ongeveer 10 mm. We adviseren om op de natuurlijke wimperhaar een wimperextension te plaatsen die niet langer is dan 2 mm dan de natuurlijke wimperhaar. Hierom beginnen we bij de meeste klanten met een wimperextension van 7 mm en eindigen we met een wimperextension van 12 mm. We begrijpen dat enorm lange wimperextensions prachtig zijn, maar helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Een te lange wimperextension op een korte natuurlijke wimperhaar kan schadelijk zijn, omdat in de meeste gevallen, de natuurlijke wimperhaar het gewicht van de te lange wimperextension niet kan dragen.